Vaksinasjon bord

Firmæt tilbyr profesjonelle bord for vaksinering av oppdrettsfisk. Leng enfaring i denne bransjen har bidratt til å skape det perfekte bordet for både ansatte og fisk.Det gir komfort, sikkerhet og  full kontroll av mengde av populasjon.

Rammen av bordet er laget av rustfritt stål som hjelper med å holde den ren. I tillegg er det  utstyrt me høydejusterbare bein slit at mann kan justere høyde +-5cm i henhold til de preferansene til personell som utfører vaksinasjon.

Bordplaten er laget av høykvalitet PVC, og er støttet fullt på rammen for å hindre  bøyninger og deformasjoner. Den er begrenset på begge sider med en PVC profil som spiller rolle som en utløser terskel som gir praktisk utgivelsen vaksinerte fisk til drenneringskanaler.

Bak kanten av bordet er utstyrt med et praktisk desktop verktøy. Forkanten av bordet er kompatibel med fisk forsyningsystemer foretrukkert av oppdrettere. Bordet er utstyrt med kroker for å feste vaksinene. De er laget av materialer som er trygge både for folk og dyr.

Presenteres nedenfor er et 6 person modell av dimensjoner på 2400 x 1000 x 1000mm. Vi kan tilpasse parametre til individuelle behov på kundenes etterspørsel.

  • Slider 10

Sertifikater

 • URS is a mebmer of Registrar of Standards (Holdings) Ltd.
  ISO 9001
  United Registrar of System ISO9001
  UKAS Mmanagement System 043
 • Social Media
  Facebook
  You Tube
  Twitter